Ideje i saveti za Vaš dom

Jedinstven sistem gradnje za idealan dom

Svako od nas mašta o idealnom domu. Domu koji će zračiti toplinom, biti siguran i trajan. Prilikom rešavanja stambenog pitanja, opredeljujemo se između kupovine i izgradnje nekretnine. Svaka od ovih odluka ima svojih prednosti. Ukoliko primera radi niste tip osobe koji ima specifične želje možete se odlučiti za kupovinu nekretnine, koje su uglavnom tipske, pogotovu […] Pročitaj više

Pročitaj više

Kuća sa manjom potrošnjom

Prilikom planiranja izgradnje porodične kuće, većina budućih vlasnika obraća pažnju na niz detalja. Počev od odabira parcele, potom pažljivog planiranja željenog prostora, pa sve do materijala za izgradnju i završne radove na kući.

Pročitaj više

Zašto se opredeliti za izgradnju kuće u sivoj fazi?

Izgradnja kuće se najčešće dešava jednom u životu. Tom prilikom san svakog čoveka je da sebi i svojoj porodici obezbedi dugoročno i najbolje rešenje u okviru raspoloživog budžeta. Savršen dom zavisi od mnogo faktora, ali je svakako ključan izbor materijala za gradnju.

Pročitaj više

Uređenje dvorišta uz pomoć Ytonga – od klupe do skulpture

Uređenje dvorišta prema individualnim željama, sigurno je jedan od nalepših projekata prilikom gradnje kuće. Dvorište jeste upravo ono što kuću izdvaja od stana i daje Vam sav komfor koji ste priželjkivali, kao i mogućnosti da ostvarite sve svoje ideje od bašte i letnjikovca, do roštilja na otvorenom.

Pročitaj više

Gradnja letnje kuhinje

Porodična okupljanja i druženja s prijateljima tokom letnjih večeri, idealna su uz prave gurmanluke.  Odvažite se i obogatite svoje dvorište ili baštu letnjom kuhinjom.

Pročitaj više

Otvoreni prostor u enterijeru

„Open space“ ili otvoreni prostor u enterijeru je naziv arhitektonskog koncepta u kome su dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i druge prostorije unutar doma povezani u skladnu celinu.

Pročitaj više