Ideje i saveti za Vaš dom

Montažne kuće

Montažne kuće, poslednjih godina postale su sve popularnije u našem regionu, što je proizašlo iz bržeg načina života i potrebe da se u što kraćem roku reši stambeno pitanje.

Pročitaj više

Kako sanirati balkone i terase od prodora vode

Sanirati balkone i terase od prodora vode nije jednostavno, ali ne može se reći da je nemoguće. Najvažnije je da se ustanovi šteta kao i tačan razlog prodora. Voda predstavlja stalnu pretnju i glavni je uzrok građevinskih oštećenja, nebitno da li je reč o novosagrađenim objektima ili održavanju već postojećih.

Pročitaj više

Temelji i temeljenje kuće

Temeljenje kuće predstavlja najvažniji korak u gradnji. Da bi građevina bila sigurna, mora da ima ispravan temelj. Objekat može da bude izuzetno vredan i vrhunski uređen, međutim ako se nalazi na lošim temeljima, gotovo je bezvredan.

Pročitaj više
fasada

Fasada ili pročelje – lice i odelo vašeg doma

Fasada ostavlja najjači i najvažniji utisak zato što je ona prvo što posmatrač uoči prilikom susreta sa vašom kućom. S tim u vezi nije svejedno kakvu fasadu imate s obzirom na to da ona, na određen način, predstavlja vas, porodicu ili osobu koja živi u kući.

Pročitaj više
Cena izgradnje porodične kuće

Cena izgradnje porodične kuće

Cena izgradnje porodične kuće zavisi od brojnih faktora, a svakako jedan od najvažnijih jeste količina novčanih sredstava kojim investitor raspolaže. U zavisnosti od toga, možete birati izgled i karakteristike vaše buduće kuće. Ukoliko pak raspolažete ograničenom sumom novca, dobro je znati koji detalji mogu značajno uticati na konačnu cenu izgradnje kuće.

Pročitaj više