Uz podršku Ytong tima!

Izgradnja kuće nije jednostavan proces. Potrebno je proći puno koraka do konačne realizacije i dobro je znati da na tom putu imate nečiju podršku.

Ytong tim je uz Vas od početka do kraja:

Izbor projekta

Predstavlja najvažniji korak. Veličina kuće, spratnost, koncept… sve to utiče na kasniji kvalitet života i udobnost, ali i određuje konačnu cenu Vašeg objekta. Ukoliko nemate sopstveni projekat, možete izabrati jedan od naših projekata ili započeti dalju razradu na osnovu jednog od njih.

Izbor materijala

Određuje katrakteristike objekta i utiče na brzinu i ekonomičnost gradnje. Treba uzeti u obzir mnoge parametre, a naročito tehničke karakteristike koje određuju energetsku efikasnost kuće, zvučnu izolovanost i ukupnu udobnost kuće. Ukoliko se odlučite za Ytong materijale, od nas ćete dobiti besplatan proračun potrebne količine materijala sa predviđenom cenom, kao i savete u pogledu debljine zidova, primene i kompletnog sistema.

Izbor izvođača radova

Kako izabrati kvalifikovanog izvođača radova? Odluka zavisi od puno faktora (predviđena dinamika gradnje, hitnost završetka radova, očekivani kvalitet izvedenih radova, način plaćanja…). U mogućnosti smo da Vam pomognemo pri ovoj odluci preporukom izvođača sa iskustvom, koji koriste naš materijal na pravi način i pravilno ga ugrađuju.

Asistencija pri izvođenju

Ukoliko se odlučite za samostalnu gradnju, nudimo Vam besplatnu podršku, od faze izbora materijala, nabavke do obuke Vašeg izvođača. Dobićete i predloge za poboljšanje energetske efikasnosti, primene završnih maltera i druge korisne savete.

Za sve dodatne informacije nazovite naš besplatni info telefon 011 4427 405, svakim radnim danom od 8 do 16h.