Kada gradite odaberite najbolje!

U periodu planiranja i gradnje ugodnog doma koji će trajati generacijama, moguće je izraziti kreativnost i odabrati standard gradnje sa minimalnom potrošnjom energije za grejanje ili hlađenje vaše Ytong kuće.

Ytong kuće grade se prema standardima energetski efikasne, niskoenergetske ili pasivne gradnje.

Prednosti Ytong kuća

  • Savremeni građevinski materijal sa vrhunskom termoizolacijom
  • Niži troškovi grejanja i hlađenja
  • Brza, efikasna i štedljiva gradnja
  • Ugodna mikroklima unutar kuće, koja vaš život čini zdravijim
  • Ytong stručni tim koji će biti vaš partner u osmišljavanju i izgradnji vašeg doma kroz sve faze
YTONG materijali

Odabir građevinskog materijala direktno utiče na kvalitet Vašeg stanovanja i iznos potrošenog novca. Ytong Vam pruža optimalno rešenje za Vašu gradnju.

Ytong nudi kompletan sistem gradnje orijentisan prema potrebama krajnjih kupaca. Od nabavke sirovina, sve do gotovog proizvoda i stroge kontrole kvaliteta, osiguravamo najviši standard. Visokokvalitetan Ytong materijal za gradnju garantuje svakom investitoru vredne i trajne građevine uz maksimalnu uštedu vremena i novca.

Gradnja Ytong sistemom gradnje, podrazumeva upotrebu svih Ytong blokova i elemenata, čime se postiže idealna zaptivenost objekta i u potpunosti sprečava pojava termo-mostova, koji dovode do velikog gubitka energije. Stoga je najbolje za gradnju od temelja do krova, upotrebiti jedinstven Ytong sistem, umesto kombinacije različitih materijala za zidanje.

Zbog značajnih ušteda u troškovima grejanja i hlađenja za vreme eksploatacije objekta, Ytong kuća je dugoročno isplativija od bilo koje druge kuće građene klasičnim sistemima (opekom, drvetom)!