Top

Brošure

Gradite i zaradite

Xella sistem gradnje osigurava brzu i jednostavnu gradnju energetski efikasnih kuća koje štede novac i pružaju izuzetan komfor u svim godišnjim dobima.

Preuzmite

Uputstvo za gradnju i katalog proizvoda

Zid bez dodatne termoizolacije, brza, jednostavna i ekonomična gradnja su osnovne prednosti Ytong sistema gradnje.

Preuzmite

Katalog proizvoda sa tehničkim podacima

Sve prednosti savremenih rešenja koja garantuju kvalitetno i brzo projektovanje u savremenoj arhitekturi i građevinarstvu.

Preuzmite

Ytong Vodič za renoviranje

U Vodiču za renoviranje potražite rešenja za izazove pred kojima ste se našli prilikom renoviranja vašeg stana ili kuće.

Preuzmite

Ytong Bela tavanica

Polumontažni sistem za izradu međuspratnih i krovnih konstrukcija -Neizostavni deo Ytong sistema gradnje, na jednostavan način i sa izuzetnim termičkim svojstvima rešava pitanje izvođenja međuspratnih, krovnih, stepenišnih i ostalih konstrukcija.

Preuzmite

YTONG Bela tavanica

Uputstvo za projektante i izvođače.

Preuzmite

Ytong nadvoji

Nadvratne grede za pregradne, nenosive zidove.

Preuzmite

Ytong Uradi sam

Malo spretnosti i Ytong-a i vaše ideje mogu biti realizovane.

Preuzmite

Multipor uputstvo za gradnju

Mineralne termoizolacione ploče, proizvedene od prirodnih sirovina, namenjene su termoizolaciji objekata i predstavljaju jedinstveno rešenje na tržištu.

Preuzmite

Multipor

Mineralan, masivan i paropropustan termoizolacioni materijal sa velikim prednostima u odnosu na do sada korišćene materijale slične namene.

Preuzmite

Silka blok

Sistemsko rešenje za zvučnu izolaciju – Silka kalcijum-silikatni blokovi su materijal za gradnju, koji pored izuzetne pritisne čvrstoće odlikuje i odlična zvučna izolaciona moć.

Preuzmite

Rešenja za kupatilski zid

Silka kalcijum silikatni blokovi predstavljaju jedinstveno rešenje za zvučnu izolaciju i mogu se koristiti za izgradnju svih tipova objekata.

Preuzmite

Multipor ITICS

Kada ne postoji rešenje za izolaciju spolja, Multipor termoizolacione ploče su idealno rešenje za unutrašnju izolaciju zidova.

Preuzmite

Silka, Silikatna opeka

Silka, kalcijum-silikatna opeka pogodna je za oblaganje svih vrsta fasadnih zidova kao što su porobeton, opeka ili beton.

Preuzmite