Top
Foto: Copyright REHAU AG + Co

U samo šest koraka do vaših novih prozora i vrata, uz REHAU Connect

Bilo da ste u potrazi za klasičnim prozorima i vratima, prozorima neobičnog dizajna, ili pak pametnim i održivim rešenjima: REHAU nudi razne opcije za atraktivan, siguran i udoban dom. U nekoliko klikova dođite do ponude za zamenu i ugradnju novih prozora u vašoj kući, stanu ili vikendici.

Veliki broj REHAU partnera širom Srbije može da ponudi REHAU proizvode i inovativna rešenja za prozore. Uz platformu REHAU Connect u samo nekoliko koraka možete dobiti personalizovanu ponudu od REHAU partnera u vašoj blizini, za prozore i vrata prema vašoj želji.

U samo šest koraka do vaših novih prozora i vrata, uz REHAU Connect

Potrebno je samo odgovoriti na 6 jednostavnih pitanja, a REHAU će se u saradnji sa mrežom REHAU partnera, pobrinuti za ponudu – brzo, pouzdano i bez obaveza.

Foto: Copyright REHAU AG + Co; Screenshot:rehau.rs

REHAU Connect platformi se može pristupiti jednostavno, putem REHAU sajta OVDE.

 REHAU Connect pruža sledeće pogodnosti za krajnje kupce:

  • Jednostavno. REHAU će za korisnika odabrati odgovarajućeg REHAU partnera
  • Besplatno. Za korišćenje REHAU Connect platorme ne plaćaju se nikakvi troškovi ili naknade
  • Sigurno. Korisnicima će biti ponuđeni proizvodi koji zadovoljavaju REHAU standarde kvaliteta
  • Brzo. REHAU partneri obradiće upit korisnika u kratkom roku

 PVC sistemi prozora i vrata, ponude po meri

Bez obzira na vaše potrebe, u REHAU-u možete pronaći PVC profile koji odgovaraju karakteristikama vašeg projekta. Širok asortiman prozorskih sistema koji se izdvajaju po toplotnoj i zvučnoj izolaciji, velikim mogućnostima u pogledu dizajna (oblici, veličina, boje prozora…), kao i kvalitetom i udobnošću za vaš dom.

Poboljšanje energetske efikasnosti doma jedan je od glavnih ciljeva vlasnika koji su u potrazi za ponudom, ali to nije jedini razlog za zamenu starih odnosno kupovinu novih prozora. Među ostalim prednostima su i povećanje sigurnosti ili mogućnost uživanja u svetlijoj sredini harmonično integrisanoj sa eksterijerom. Imajući ovo sve u vidu, cena nije jedini faktor koji utiče na odluku, jer je neophodno imati detaljne informacije o kvalitetu materijala novih prozora i drugim faktorima koji čine investiciju isplativom.

U REHAU-u su dostupni različiti profilni sistemi za izradu prozora i vrata po meri i uz pomoć REHAU Connect platforme i mreže REHAU partnera omogućeno je jednostavno pronalaženje proizvođača koji će vam ponuditi prilagođeno rešenje za vaš dom, uzimajući u obzir različite specifičnosti kao što su npr. lokacija, dimenzija prozora, dekorativni stil, itd.

Upit za neobavezujuću ponudu za prozore i vrata možete poslati putem REHAU Connect platforme

Da biste dobili online ponudu za PVC prozore i vrata, potrebno je samo da pratite navedene korake iz platforme i odgovorite na jednostavna pitanja o broju elemenata, dodatnim elementima, vrsti radova (novogradnja ili adaptacija), željenom periodu ugradnje i karakteristikama posebno važnim za vaše nove prozore.

Foto: Copyright REHAU AG + Co; Screenshot:rehau.rs

Udaljeni ste samo nekoliko klikova da svoj dom pretvorite u oazu udobnosti i mira.

REHAU Connect platoformi možete pristupiti klikom na ovaj link: REHAU Connect