Top

SYNEGO SLIDE: Elegantno povezivanje unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora

Stambeni prostor postaje sve manji, a klizna vrata i prozori pružaju savršen odgovor na ovu dilemu: ovi prostorno štedljivi sistemi obezeđuju više raspoloživog prostora. Klizni sistem SYNEGO SLIDE kompanije REHAU je odlično rešenje u ovim situacijama.

REHAU klizni sistemi koji ispunjavaju najpreciznije zahteve

Klizni elementi velikih dimenzija su izuzetno popularni i predstavljaju pravi dizajnerski element kod uređenja enterijera, ali njihova primarna prednost leži u činjenici da zauzimaju malo prostora kada su otvoreni. Oni ispunjavaju visoke zahteve u pogledu dihtovanja, trajnosti, težine i sigurnosti. SYNEGO SLIDE rešenje kompanije REHAU ispunjava sve ove uslove.

Foto: Copyright REHAU AG + Co

Zbog dihtunga koji idu celim obimom SYNEGO SLIDE je potpuno zaptiven i izuzetno je energetski efikasan zahvaljujući sistemskoj dubini od 80 mm i zastakljenju do čak 51 mm. Inovativan način pomeranja pri zatvaranju obezbeđuje lako i brzo kretanje elementa uz minimalno angažovanje snage. Skrivene komponente garantuju besprekornu funkcionalnost koja ne utiče na izgled. SYNEGO SLIDE je daleko ispred dosadašnjih sistema po pitanju robusnosti, tako da je verovatnoća od havarije mnogo manja nego kod paralelno nagibno-kliznih vrata.

Foto: Copyright REHAU AG + Co

Kao i kod ostalih profila iz SYNEGO sistema, SYNEGO SLIDE ima HDF površinu koja se jednostavno održava. Bez obzira koje su vaše želje, SYNEGO SLIDE će u pogledu boje ispuniti sve, jer ovaj sistem obezbeđuje preko 400 mogućnosti dizajna iz KALEIDO COLOR programa. Korišćenje aluminijumske obloge iz linije KALEIDO COLOR sa sivom osnovom, dobijate elegantan izgled aluminijuma sa svim prednostima i funkcionalnostima polimernih profila.

SYNEGO SLIDE omogućava širinu otvora za ulaz do 1,9 metara, a sam element može da bude širine i do 4 metra i visine do 2,6 metara, što ga cini savršenim za uređivanje prostora srednje veličine.

Foto: Copyright REHAU AG + Co

Saznajte više na SYNEGO SLIDE.