Top

Ušteda energije sa novim REHAU prozorima

Svake godine pred nama je izazovna grejna sezona. Predviđena minimalna vrednost temperature u stambenim prostorijama može biti još radikalnija ako se prostorije ne pripreme na odgovarajući način. Efikasna mera uštede energije u kući ili stanu je ugradnja savremenih prozora koji čuvaju energiju.
Sa REHAU prozorima ćete moći da uštedite dragocene stepene toplote u kući i istovremeno smanjite potrošnju energije kako u privatnoj kući sa individualnim grejanjem, tako i u stanu u običnoj visokogradnji.

Toplota je sada postala dragocena. Dobro zagrejan dnevni boravak brzo povećava račune za energiju. Glavni krivac: Stari modeli prozora sa lošom izolacijom. Sa REHAU prozorskim sistemima možete da kontrolišete potrošnju energije.
REHAU visokokvalitetni termoizolacioni prozori SYNEGO i GENEO održavaju toplinu vašeg doma. Donesite pravu odluku na vreme sa novim REHAU prozorima koji štede energiju. Na ovaj način možete značajno smanjiti ličnu potrošnju energije i uštedeti novac. Saznajte više na REHAU sajtu OVDE.

Kada planirate nove prozore na kući ili u stanu, naravno, vredi izabrati modernije, energetski efikasnije prozore, koji će pomoći da se značajno smanji gubitak toplote, a samim tim i uštedite na grejanju u hladnoj sezoni i klimatizaciji tokom leta.

Copyright REHAU AG + Co

Prozor kreiran po vašem ukusu!

Sve više ljudi traži individualni stil u svojim domovima. Sa REHAU Kaleido Color dekor sistemom možete kreirati svoj jedinstveni dizajn: više od 220 boja i raznovrsnih tekstura za izgled vaših prozora iz snova. Možete odabrati drugačije boje za spoljašnju i unutrašnju stranu prozora. Dakle, čak i ako je spoljašnji izgled (boja) prozora ograničen projektom kuće, možete odabrati bilo koji dekor za sebe, odnosno unutrašnji deo prozora: blistavo klasično belo, toplu teksturu drveta ili svetle trendi boje.

U samo par koraka do vaših novih prozora i vrata, uz REHAU Connect

Neobavezujuću ponudu za REHAU prozore možete dobiti OVDE, putem REHAU Connect platforme od REHAU partnera širom Srbije.

Za više informacija posetite rehau.rs